Op zaterdag 9 februari geeft het SBH een dubbel concert met het orkest de "Herbeleving".

 

Over het Symfonisch Blaasorkest Heemstede

Het SBH is opgericht in 1997. Het bestaat uit 2 orkesten: het Symfonisch Blaas Orkest Heemstede (SBH) en de Teisterband (TB). Meer informatie kunt u vinden door op deze link te klikken.

Heeft u interesse om mee te spelen of wilt u eens een repetitie bijwonen, neem dan contact op met één van de orkest managers: 

orkestmanager SBH 

of 

orkestmanagement Teisterband

 

Hier onder vindt u het meeste recente nieuws over het SBH

Afgelopen maandag werd de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden bij het Symfonisch Blaasorkest Heemstede. Op zich natuurlijk niet echt een nieuws feit ware het niet dat er tijdens deze vergadering binnen het bestuur afscheid werd genomen van Jan Willem Offerhaus. In zowel het SBH als de Teisterband speelt hij al jaren zijn partij mee op de klarinet. Maar in het bestuur heeft hij vanaf 1999 als panningmeester de financiële huishouding van de muziekvereniging onder zijn hoede gehad. En dat heeft hij meer dan voortreffelijk gedaan. Ook was hij het financiële brein achter verschillende grote muzikale projecten in onze regio, zoals Heemstede Tutti, Roald Dahl en het Beatles project in de Philharmonie in Haarlem.

Voor SBH meer dan voldoende reden om Jan Willem, bij zijn afscheid binnen het bestuur, in het zonnetje te zetten en hem te benoemen tot erelid van SBH.

Test advertentie SBH