Vrienden en vriendschappen zijn een belangrijk onderdeel van het leven. Het Symfonisch Blaasorkest Heemstede heeft een enthousiaste groep Vrienden die vaak deel uit maken van onze activiteiten en die ons ook financieel steunen. Maar we willen eigenlijk graag nog veel meer vrienden hebben.

 Twee orkesten

U weet natuurlijk dat het ‘grote orkest’, kortweg SBH genoemd, bestaat uit 64 blazers en slagwerkers variërend in leeftijd tussen 21 en 81. Zij spelen een gevarieerd repertoire, van licht klassiek tot filmmuziek of volksmelodieën.

Het ‘kleinere orkest’, de Teisterband, met 39 leden, is meer een Big Band met een overeenkomstig swingend repertoire en bestaat enkel en alleen uit heren van een zekere leeftijd. Zij treden vaak op in de buitenlucht bij allerlei evenementen, zowel in binnen- als buitenland. Hun optredens zijn altijd gratis toegankelijk.

 Wat kunt u van ons verwachten als Vriend?

 Een Nieuwsbrief

U ontvangt drie keer per jaar een Nieuwsbrief waarin u op de hoogte wordt gebracht van ons wel en wee: de data van onze komende concerten, of we op reis gaan om in het buitenland te spelen en wat er zich afspeelt in beide orkesten. Ook geven we even een terugblik op voorbije concerten.

 Meet & Greet

Behalve de Nieuwsbrief willen we ook graag onze Vrienden leren kennen en zal er op gezette tijden een ontmoeting met dirigenten en spelers worden georganiseerd. Dat houdt in dat u verwelkomd wordt als toehoorder bij één van onze repetities, de dirigent(en) ontmoet en de spelers aan het oefenen ziet. In de pauze (koffie = gratis!) kunt u dan ook met de spelers van gedachten wisselen.

 Wat nog meer?

Onze Vrienden krijgen ieder jaar een gratis kaartje voor één van de concerten, wanneer uw donatie € 25, - bedraagt.

Wordt u lid van de exclusieve Club van 100 en doneert u € 100, - dan krijgt u zelfs twee gratis kaartjes. Wees verzekerd van onze welgemeende dank!

 Wilt u ook Vriend worden?

Of wilt u eerst wat meer weten? Stuur een e-mail naar de Vrienden coördinator u krijgt snel een bericht terug. Hopelijk tot mails.

Het e-mail adres van de vrienden coördinator is:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (u kunt ook op deze link klikken om de mail te versturen).