Op zaterdag 9 februari geeft het SBH een dubbel concert met het orkest de "Herbeleving".

 

Over het Symfonisch Blaasorkest Heemstede

Het SBH is opgericht in 1997. Het bestaat uit 2 orkesten: het Symfonisch Blaas Orkest Heemstede (SBH) en de Teisterband (TB). Meer informatie kunt u vinden door op deze link te klikken.

Heeft u interesse om mee te spelen of wilt u eens een repetitie bijwonen, neem dan contact op met één van de orkest managers: 

orkestmanager SBH 

of 

orkestmanagement Teisterband

 

Hier onder vindt u het meeste recente nieuws over het SBH

 

Op de goed bezochte Algemene Leden Vergadering op 12 maart 2018 in de Pinksterkerk was onze voorzitter Marijke Bosman voor de laatste keer in deze functie te horen. Zij presenteerde een enthousiast overzicht van het afgelopen jaar, opgesteld door secretaris Marja van den Ouden. Een belangrijk moment was uiteraard het financiële overzicht gepresenteerd door penningmeester Guuus Brockmeier, waardoor iedereen weer op de hoogte was van ons reilen en zeilen op monetair gebied. De kascommissie was tevreden dus het bestuur op het podium, inclusief Hanneke Dielen en Hugo Hölscher, kon gerust ademhalen.

 

Daarna kwam een belangrijk moment toen het bestuur de nieuwe voorzitter voordroeg, Emile Cossee. Zijn benoeming werd met applaus begroet door de vergadering. De nieuwe voorzitter nam de voorzittershamer (een ambachtelijk werkstuk van een gewezen orkestlid) van haar over en bedankte haar voor haar toewijding en enthousiasme in de afgelopen periode in een korte speech.
Dit ging vergezeld van een grote bos bloemen en een hartelijk applaus van de aanwezigen.

Na koffie met soesjes was het weer business as usual: repetitie voor het volgende concert op 10 juni.

Test advertentie SBH